نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمون حسی تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]

ا

  • اسانس گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • اسپکترومتری جرمی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • استان اردبیل معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • اقلیم بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • اکالیپتوس تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]

ب

  • بادرنجبویه مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • بذور ارزیابی روش‌های مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
  • بررسی فیتوشیمیایی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]

پ

  • پاک کردن ارزیابی روش‌های مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
  • پیت ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • پذیرش چای ایرانی بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • پراکنش جغرافیایی معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • پلی فنل تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]

ت

  • تغذیه گیاهی بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]

ج

  • جذب عناصر غذایی بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]

چ

  • چای بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • چای تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
  • چای تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
  • چای سیاه بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]

خ

  • خصوصیات حسی چای بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]

د

  • دم‌آوری و کیفیت تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]

ذ

  • ذائقه مصرف کننده بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]

ر

  • رویشگاه تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]

ش

  • شکل زیستی معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • شکل زیستی گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]

ض

  • ضایعات چای سیاه بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]

ع

  • عصاره چای بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]
  • عصاره گیاهی تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • عصاره گیری تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
  • عملکرد بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]

ف

  • فراوانی جمعیت تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]

ق

  • قارچ‌های فراریشه تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]

ک

  • کربن آلی ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • کروماتوگرافی گازی گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • کشاورزی ارگانیک بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
  • کلیشم گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • کمپوست ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • کهنوج کرمان گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
  • کود دامی تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
  • کود شیمایی گیاه دارویی تأثیر استفاده از روش‌های تغذیه‌ای بر تغییرات برخی از متابولیک‌های ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
  • کود گاوی مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • کوروتیپ گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]

گ

  • گیاهان دارویی معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • گیاهان دارویی گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]

م

  • مایکوریزا مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • محیط‌زیست ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیله‌ی بادام‌زمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
  • مراتع هیر- نئور معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
  • مصرف چای بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرف‌کنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • مصرف خوراکی ارزیابی روش‌های مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
  • مهار زیستی تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]

ن

  • نیتروژن مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • نماتود مولد زخم تأثیر عصاره‌ی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشه‌ی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
  • نوشابه گازدار بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]

و

  • ورمی کمپوست بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
  • ورمی کمپوست مقایسه ویژگی‌های رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستم‌های مدیریت منابع مختلف تغذیه‌ای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
  • ورمی‌کمپوست تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]