آ
-
آزمون حسی
تاثیرغلظتهای مختلف چای و زمان دمآوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
ا
-
اسانس
گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
-
اسپکترومتری جرمی
گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
-
استان اردبیل
معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
-
اقلیم
بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
-
اکالیپتوس
تأثیر عصارهی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشهی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
ب
-
بادرنجبویه
مقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
-
بذور
ارزیابی روشهای مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
-
بررسی فیتوشیمیایی
گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
پ
-
پاک کردن
ارزیابی روشهای مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
-
پیت
ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیلهی بادامزمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
-
پذیرش چای ایرانی
بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
-
پراکنش جغرافیایی
معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
-
پلی فنل
تاثیرغلظتهای مختلف چای و زمان دمآوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
ت
-
تغذیه گیاهی
بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
ج
-
جذب عناصر غذایی
بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
چ
-
چای
بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
-
چای
تاثیرغلظتهای مختلف چای و زمان دمآوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
-
چای
تأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
-
چای سیاه
بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
خ
-
خصوصیات حسی چای
بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
د
-
دمآوری و کیفیت
تاثیرغلظتهای مختلف چای و زمان دمآوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 24-33]
ذ
-
ذائقه مصرف کننده
بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
ر
-
رویشگاه
تأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
ش
-
شکل زیستی
معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
-
شکل زیستی
گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
ض
-
ضایعات چای سیاه
بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]
ع
-
عصاره چای
بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]
-
عصاره گیاهی
تأثیر عصارهی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشهی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
-
عصاره گیری
تأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
-
عملکرد
بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
ف
-
فراوانی جمعیت
تأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
ق
-
قارچهای فراریشه
تأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
ک
-
کربن آلی
ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیلهی بادامزمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
-
کروماتوگرافی گازی
گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
-
کشاورزی ارگانیک
بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
-
کلیشم
گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
-
کمپوست
ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیلهی بادامزمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
-
کهنوج کرمان
گونه ی آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بعنوان منبعی غنی از تیمول در جنوب استان کرمان [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 34-42]
-
کود دامی
تأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
-
کود شیمایی گیاه دارویی
تأثیر استفاده از روشهای تغذیهای بر تغییرات برخی از متابولیکهای ثانویه عصاره گل محمدی (Rosa damascene Mill) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 12-14]
-
کود گاوی
مقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
-
کوروتیپ
گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
گ
-
گیاهان دارویی
معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
-
گیاهان دارویی
گیاهان دارویی منطقه کلیشم [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
م
-
مایکوریزا
مقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
-
محیطزیست
ارزیابی امکان مصرف ضایعات فرآوری پیلهی بادامزمینی (Arachis hypogaea) در ترکیب بستر کاشت گیاه دارویی بنفشه (Viola spp) درکشت خاکی و بدون خاک [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 43-58]
-
مراتع هیر- نئور
معرفی گیاهان دارویی مراتع ارتفاعات هیر و نئور استان اردبیل [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 31-39]
-
مصرف چای
بررسی شناخت، گرایش و رفتار مصرفکنندگان چای در ایران (مطالعه موردی کارکنان ادارات دولتی) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
-
مصرف خوراکی
ارزیابی روشهای مختلف تمیز کردن بذور خاکشیر Descurainia SophiaL قبل از مصرف خوراکی [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 15-18]
-
مهار زیستی
تأثیر عصارهی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشهی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
ن
-
نیتروژن
مقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
-
نماتود مولد زخم
تأثیر عصارهی هیدرو الکلی گیاه اکالیپتوس بر مهار زیستی نماتود مولد زخم ریشهی چای (Pratylenchus loosi) [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 59-66]
-
نوشابه گازدار
بررسی میزان پایداری کیفی نوشابه گازدار تولیدی از ضایعات چای سیاه خشک [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 19-22]
و
-
ورمی کمپوست
بررسی تأثیر انواع مختلف کود بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبو (Dracooephalum moldivica L.) [دوره 1، شماره 1، 1397، صفحه 40-50]
-
ورمی کمپوست
مقایسه ویژگیهای رشدی و اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.) تحت تاثیر سیستمهای مدیریت منابع مختلف تغذیهای کودهای آلی و شیمیایی [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 13-23]
-
ورمیکمپوست
تأثیر ورمیکمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچهای ساکن فراریشهی باغهای چای [دوره 1، شماره 2، 1397، صفحه 67-71]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد